Cart 0
 

Trek consistent klanten aan met een bewezen content marketing systeem op jouw maat

zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt
aan “ik-doe-maar-wat-marketing”


(en zonder dat je je in een voorgekauwd keurslijf moet wringen of dat het een fulltime job wordt)

 
 
Ampersandandcopy_Anouck-18.jpg

Als jij een ondernemer, een coach of creatieveling bent die op zoek is naar een manier om meer impact te creëren - en als je dus meer van jouw ideale klanten wil bereiken - dan wéét je al dat het van levensbelang is om consistent steengoede content de wereld in te sturen.

Dus ik zal je mijn content marketing donderpreek besparen.

Onnodig om te herhalen dat content marketing anno 2019 dé manier is om jezelf zichtbaar te maken online.

Of dat de traditionele, pushy marketingtactieken en dirty tricks al lang hun houdbaarheidsdatum overschreden hebben (serieus, daar zit niemand nog op te wachten!).

 
 

 Maar dit wist je misschien nog niet…

✔️ CONTENT VERKOOPT

Met strategische content word je niet alleen meer zichtbaar online, je verkoopt ook meer (en, laat ons eerlijk zijn, als je impact wil maken, dan heb je nu eenmaal betalende klanten nodig).

✔️ CONTENT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Content marketing levert niet alleen tot 6x meer klanten op dan traditionele marketing, het is ook significant goedkoper (en dat is goed nieuws voor de solo-ondernemer die niet over de marketingbudgetten van de Big Boys beschikt).✔️ CONTENT HOEFT GEEN FULLTIME JOB TE ZIJN

Zolang je maar een goede strategie hebt (méér impact met minder moeite), een plan én een systeem om het op een efficiënte manier aan te pakken, hoef je niet constant overal aanwezig zijn of om ter hardst roepen (ver-moei-end!).✔️ JE KAN GEWOON JEZELF ZIJN IN JE CONTENT

Nee, je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent of je in allerhande oncomfortabele bochten te wringen. Geen Amerikaanse toestanden, voorgekauwde funnels of de-goed-nieuws-show. Gewoon radicaal jezelf zijn.

 
Ampersand banner wit.png
 

De redenen om te investeren in content marketing mogen dan misschien duidelijk zijn (du-uh), de manier waarop je het concreet moet aanpakken is dat allesbehalve.

Steengoede content de wereld insturen? HELL YES!
Maar waar? En hoe? En wat? Waar begin je in ‘s hemelsnaam?

 

Je hebt al wel een en ander ondernomen.

Je post regelmatig op je Facebookpagina, je hebt een blog opgezet (ook al is het daar sindsdien eerder stil). Je hebt misschien al een weggever of freebie gemaakt, maar je doet er eigenlijk niks mee.

Je experimenteerde met Instastories - allemaal heel leuk en sympathiek, maar wat levert het op? Je probeert bij te blijven met de trends, volgt een paar Grote Namen en online businesscoaches, maar die lijken elkaar allemaal tegen te spreken (of erger: ze geven onbetrouwbare of misleidende informatie).

Het kost je allemaal veel moeite, tijd en energie.

En waarvoor eigenlijk? Want converteren doet die content van je niet.

Je vraagt je af hoe al die andere ondernemers dat doen, die hun marketingbroodje blijkbaar wél gebakken krijgen.


Dit is waarom de meeste solo-ondernemers compleet gefrustreerd raken door hun marketing inspanningen.

Ze raken verlamd door de schijnbaar oneindige waaier aan mogelijkheden of het gebrek aan duidelijkheid over wat hun volgende stap is.

De meesten voelen zich constant verscheurd tussen werken aan hun business en werken in hun business en ze krijgen de marketingpuzzel zo moeilijk gelegd dat ze er dan maar voor kiezen om zich volledig te focussen op het werk IN hun business. Klantenwerk dus.


Maar daardoor komen ze onvermijdelijk in een patstelling terecht.

Want als je enkel klantenwerk verricht terwijl je je marketing verwaarloost, dan houdt die stroom met klanten vroeg of laat op. En als je die hele tijd niet aan je marketing hebt gewerkt, dan begin je weer van nul. Elke. Keer. Opnieuw.

Het is het klassieke, cyclische fenomeen van de solo-ondernemer: feast or famine. Je hebt ofwel te veel werk om het te kunnen bolwerken ofwel valt het volledig stil.

Eigenlijk kan je je niet veroorloven om tijd te verliezen aan marketing die geen resultaten oplevert. Waar je geen return on investment van ziet. En de pijnlijke waarheid is dat de meeste ondernemers geen goede resultaten halen met hun content. Of toch niet in verhouding met de moeite die ze erin steken.

En dat is goed nieuws voor jou.

Want zelfs al heb je tot nu toe nog niet veel resultaat gezien van je inspanningen, je hebt nog steeds een gouden opportuniteit om je content-marketing-huishouden op orde te zetten en boven je concurrentie uit te torenen.

Als je hun fouten weet te vermijden tenminste.

 
 

De 3 redenen waarom je geen resultaten haalt met je content

(en wat je daaraan kan doen)

1. JE HEBT GEEN STRATEGIE

Het maakt niet uit hoe vaak je op Facebook post of hoe lang en sappig je blogposts zijn: als er geen strategie achter zit, dan ben je je kostbare tijd aan het verspillen.

Duidelijk weten welke taak je content meekrijgt, waar dat moet toe leiden en hoe je dat gaat doen is essentieel om resultaten te halen met je content. Het goede nieuws is: zo’n strategie uittekenen kan iedereen. Het is alleen een kwestie van even tijd te maken en de bouwstenen uit te tekenen.

2. JE DENKT DAT JE JE ANDERS MOET VOORDOEN DAN JE BENT

En daardoor “klikt” je content niet met je ideale klanten.

Want terwijl jij denkt dat je je ultra professioneel (lees: saai, droog en zakelijk) moet voordoen, zit jouw ideale klant net te wachten op de echte jij. De onversneden, ongecensureerde versie van wie jij bent. Hij of zij wil geraakt worden, in dialoog gaan met jou, meer weten over jou.

Je hoeft je dus écht niet anders voor te doen dan je bent. Integendeel: radicaal jezelf zijn loont.

3. JE DENKT DAT JE ONVOLDOENDE TIJD/BUDGET/TEAMLEDEN/… HEBT

Als je niet weet wat je volgende stap is, dan verlies je natuurlijk heel veel tijd.

Idem als je elke week iets anders uitprobeert omdat je niet weet wat er werkt. En time is money, zeker voor een solo-ondernemer als jij.

Waar het je aan ontbreekt is geen tijd of geld of een team, maar aan een haalbaar plan en een efficiënt systeem om dat plan ook effectief uit te voeren.

 
Ampersand banner wit.png
kristina-flour-185592-unsplash.jpg

 Psssssst !

Sta me toe om je even een dirty little secret toe te fluisteren.

Ook al zijn er vandaag de dag schijnbaar amper nog drempels om aan de slag te gaan met content marketing (iedereen met een internetverbinding kan het, toch?) …

… de obstakels om een content marketing strategie effectief te implementeren en er succes mee te oogsten blijven torenhoog.

Enkel als je een waterdichte strategie hebt, een plan om die strategie te implementeren en een systeem om dit keer op keer te doen zodat je consistent klanten aantrekt, heb je de juiste sleutels in handen. Bye bye, concurrentie!

 

Ampersand stelt voor…

Middel 12@2x.png

Het complete content marketing programma waarmee je niet alleen leert hoe je met strategische content consistent ideale klanten aantrekt, maar het ook doét, onder begeleiding van een expert

Ik heb alle kennis en ervaring met content marketing die ik de voorbije jaren opgedaan heb in talloze campagnes en succesvolle lanceringen voor grote én kleine ondernemingen in binnen- en buitenland voor jou gebundeld in een omvattend, stap-voor-stap actieprogramma.

Content Rebels. is niet zo zeer een online cursus maar wel een online programma, gericht op ACTIE en samen DOEN.

Ja, je krijgt inzicht in hoe een succesvolle content marketing campagne werkt, maar je krijgt ook in detail uitgelegd hoe je het zelf onmiddellijk kan uitvoeren in jouw eigen business.

Het resultaat? Ongelofelijk waardevolle content, een echte asset in jouw business waar je nog heel lang de vruchten van gaat plukken.

Content Rebels. is het eerste en enige online content marketing programma dat…

GERICHT IS OP IMPLEMENTATIE

Actie is my middle name. Ja, je hebt inzicht nodig in de belangrijkste principes van content marketing. Maar wat ben je met een hoop theorie als die dode letter blijft? Of als je niet weet hoe je die theorie kan toepassen in jouw onderneming? Je bent een ondernemer, een doen-er, en het is maar door actie te nemen dat je resultaat kan boeken.

GEBASEERD IS OP WAT ECHT WERKT

Ik leer je alleen die dingen die ik zelf veelvuldig heb uitgetest en geprobeerd, in mijn eigen campagnes en voor klanten, zodat jij kan meeprofiteren van mijn expertise en ervaring en niet langer een seconde tijd verspilt aan wat niet werkt.

OP MAAT VAN BELGISCHE EN NEDERLANDSE SOLO-ONDERNEMERS GEMAAKT IS

Als solo-ondernemer, coach of creatieveling heb je vooral iets nodig wat jij zelf kan implementeren, zonder grote budgetten of teams. Het systeem van Content Rebels. is helemaal op jouw maat gemaakt.

En met alle respect voor de Grote Namen aan de overkant van de plas, maar sommige technieken zijn nu eenmaal specifiek voor de Amerikaanse markt en vallen in de Lage Landen niet altijd in vruchtbare bodem. In Content Rebels. leer je enkel wat relevant is als je klanten zich aan deze kant van de oceaan bevinden.

 

 
 

OP HET PROGRAMMA

✊ MODULE 1 - CONTENT MINDSET - WAAR VECHT JIJ VOOR?

Een Content Rebel. worden begint tussen je oren.

Je leert waarom content marketing zo belangrijk is en welke plaats content kan innemen in jouw business. We ruimen alle mentale roadblocks en obstakels uit de weg rond zichtbaarheid en zorgen ervoor dat jij klaar bent om jouw boodschap luid en duidelijk de wereld in te sturen.

Highlights:

 • Je krijgt inzicht in hoe het content marketing mechanisme werkt en waarom het zo belangrijk is om in content te investeren.

 • Je krijgt helderheid over je missie en weet hoe je dit duidelijk kan formuleren zodat je impact kan maken bij je doelgroep.

 • Je balt je unieke boodschap samen in je eigenste manifesto.

📝 MODULE 2 - CONTENT STRATEGIE - MAAK JE STRATEGISCH PLAN

In Module 2 maken we voor eens en voor altijd komaf met het “ik doe maar wat”-syndroom. Gedaan met de spaghetti-against-the-wall tactiek. Hier leggen we de fundamentele bouwstenen voor een content strategie waarmee je resultaten haalt en doelen crusht. Je strategie zorgt ervoor dat je kunt focussen op wat werkt en al de rest overboord kan gooien.

Highlights:

 • Je bouwt stap voor stap een content strategie: dé basis voor de succesvolle marketing van jouw zaak.

 • Je krijgt duidelijk in het vizier waar je naar toe wil met je content.

 • Jouw doelgroep is duidelijk afgebakend en kent geen geheimen meer voor je.

 • Je ontwikkelt jouw ultra-focus en je hoogstpersoonlijke secret sauce.

 • Je kiest strategisch de kanalen waarop je met je achterban gaat communiceren.

📣 MODULE 3 - CONTENT CREATIE - SCHRIJF JE PROPAGANDA

Allemaal goed en wel, die strategie, maar hoe mààk ik nu die content waarmee ik harten ga veroveren? Dat is precies wat we in module 3 gaan aanpakken.

Highlights:

 • Je ontdekt wat de kenmerken zijn van content die doel treft.

 • Je weet perfect welke topics je moet aansnijden om je achterban te beroeren.

 • Je leert ook welk type je strategisch best kiest om het optimale content-rendement te halen.

 • Je stelt een content kalender samen zodat je nooit meer tijd verliest met het bedenken wat je nu weer eens gaat schrijven…

 • Je neemt een deep dive in copywriting en leert hoe je geweldige content zoals blogposts schrijft.

 • Je hebt de principes van SEO in de vingers.

👟 MODULE 4 - CONTENT PROMOTIE - DE STRAAT OP!

Een Content Rebel. weet dat steengoede content creëren alleen niet voldoende is om online onweerstaanbaar te worden. Die content moet zich verspreiden als een lopend vuurtje om zoveel mogelijk harten te kunnen beroeren en om impact te maken op grote schaal.

Highlights:

 • Je ontdekt de nummer één techniek van succesvolle content marketeers om consistent je achterban te bereiken.

 • Je leert waarom het niet zinvol is om al je tijd en energie te verspillen aan sociale media (en hoe je dan wel zinvol aan de slag kan met die kanalen).

 • E-mail marketing en list-building kennen geen geheimen meer voor je.

 • Je ontdekt allerlei interessante alternatieve manieren om je content bij je achterban te krijgen.

💣 MODULE 5 - CONTENT SYSTEMEN - GUERILLA TIME

In deze ultieme Module reik ik je concrete tools, workflows en systemen aan om méér impact te creëren met je content met minder moeite. De keywords? Productiviteit, automatisering en efficiëntie!      

Highlights:

 • Je krijgt inzage in mijn eigen content hacks, workflows, tools en systemen waarmee je ontzettend veel tijd gaat besparen (en zonder dat je een technisch genie hoeft te zijn).

 • Je leert hoe je delen van je content marketing op automatische piloot kan zetten, zodat je niet continu achter je content marketing machine moet aanhollen.

 • Ik toon je hoe je met een portie Rebelse productiviteit ervoor zorgt dat je marketing geen bodemloos vat wordt waar je maar blijft energie en tijd in pompen.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES…

Omdat ik wil dat je ook effectief aan de slag gaat met het programma, voorzie ik naast de vijf Modules ook deze actiegerichte bonussen:

 • Toegang tot het Rebellen Arsenaal: mijn eigen toolkit vol met hulpbronnen, apps, tools,…

 • Toegang tot het Rebellen Hoofdkwartier: een gesloten FB groep waar je niet alleen mijn support maar ook die van de andere Content Rebels. geniet

 • Tactische Briefings: live Q&A sessies waarin je al je vragen kan stellen aan mij

 • Deelname aan de Virtuele Content Bootcampdagen waar we effectief samen tijd opzijzetten om content te creëren, elk vanuit ons eigen HQ (via video call)

NOG MEER BEGELEIDING EN ACCOUNTABILITY NODIG?

Dan is er voor jou de Content Rebels. Mastermind:

•Deelname aan de Live Content Bootcamp: een mini-retreat van 1 dag waar we samenkomen op een unieke locatie en een hele dag focussen op implementatie en alle obstakels die je nog vindt op je pad samen uit de weg ruimen

•Persoonlijke feedback op op alle content die je creëert gedurende de loop van het programma (met een max. van 10 “grote stukken” content zoals blogs, podcasts, vlogs,… en 50 social media posts)

•toegankelijk voor max. 9 rebellen

 
 

Dit is wat je krijgt als je je vandaag inschrijft  

 

CONTENT REBELS. MASTERMIND.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

 • Live Content Bootcamp (mini-retreat)

 • Persoonlijke feedback op al jouw content gecreëerd tijdens het programma*

 • Kleine groep met max. 9 rebellen

Investering: 997 EUR + 997 EUR = 1994 EUR excl. BTW

Met KMO-portefeuille: 997 EUR + 598,2 EUR = 1595,2 EUR excl. BTW

CONTENT REBELS.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

Investering: 997 EUR excl. BTW

Pssst: dit is een eenmalige lanceringsprijs.
Vrij vertaald: goedkoper dan dit wordt het nooit meer, jongens en meisjes!

 
Ampersand banner wit.png
 

Wat toekomstige Content Rebels. zich zoal afvroegen

 • Vanaf wanneer en hoe lang loopt het programma?

Content Rebels. is gericht op consistente actie. Het is mijn ervaring dat online programma’s de beste resultaten opleveren als ze stap voor stap het lesmateriaal aanleveren. Zo geraak je niet overdonderd en weet je op elk moment precies wat er van je verwacht wordt. Je krijgt dus 10 weken lang elke week nieuw lesmateriaal aangeleverd op het online platform.

De eerste les komt online op 30 april 2019.

Dit gezegd zijnde: ik weet ook dat je een drukke agenda hebt en dat er al eens iets tussenkomt. Dus je kan ook perfect op je eigen tempo alles doornemen. De modules blijven levenslang beschikbaar. Je kan dus tot het einde der tijden (of in elk geval het einde van het internet) de content herbekijken of de werkboeken opnieuw downloaden. It’s all yours.

 • Ik heb nu al amper tijd. Hoe weet ik dat ik dit erbij kan nemen?

De vraag is eerder: kan je het je veroorloven om geen tijd te besteden aan je marketing? Of lopen de ideale klanten nu al de deur bij jou plat (en ben je er zeker van dat ze dat gaan blijven doen)?

Weten dat je de tijd dat je besteedt aan je marketing nuttig en doelgericht doorbrengt en dat je op je resultaten afstevent, kan je alleen maar motiveren.

Bovendien gaan de systemen die je in deze cursus aanleert je helpen om de tijd die je besteedt aan marketing efficiënter te besteden en ga je méér bereiken met minder content omdat er een strategie achter zit.

Verwacht je echter veel van quick fixes en word-slapend-rijk-formules dan is dit programma niks voor jou.

 • Hoeveel tijd moet ik wekelijks voorzien?

  Als je het ernstig meent met je missie en met je content hou je elke week minstens een paar uur vrij om het materiaal in de modules te doorlopen.

We houden ook twee keer een implementatieweek waarin je een eventuele achterstand kan inhalen of je volop kan focussen op content creëren en implementeren. In die weken voorzien we ook de Virtual Bootcamps, waarbij je in een online meeting room met je Kamerdaad Rebellen samen content kan creëren van achter je eigen bureau.

 • Wanneer valt de Live Bootcamp voor de Mastermind?

Aangezien de Mastermind een kleine groep wordt, prikken we de datum voor het Live Bootcamp (de mini-retreat van 1 dag) in onderling overleg met de groep.

 • Hoe lang blijft het programma beschikbaar?

De modules blijven levenslang beschikbaar. Je kan dus tot het einde der tijden (of in elk geval het einde van het internet) de content herbekijken of de werkboeken opnieuw downloaden. It’s all yours.

 • Hoe zit dat met die KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee je 40% korting kan krijgen op een opleiding. Je kan op de fee voor de Mastermind 40% korting krijgen als je in Vlaanderen gevestigd bent en aan de voorwaarden voldoet. Je betaalt dus 1595,2 EUR excl. BTW in plaats van 1994 EUR excl. BTW.

Voor de online versie van Content Rebels. is er geen KMO-portefeuille beschikbaar.

 • Welke garantie heb ik?

Omdat ik als een paal achter dit programma sta, heb ik er geen probleem mee om je een niet-tevreden-geld-terug garantie te bieden. Je kan hierop beroep doen tot 14 dagen na de start van het programma. Tegen dan heb je toegang gekregen tot de eerste twee Modules. Als je niet overtuigd bent over het lesmateriaal én je kan aantonen dat je gedurende die eerste 14 dagen al het huiswerk gemaakt hebt aan de hand van ingevulde werkboeken, dan kan je je geld terugkrijgen.

Nog niet beslist? Content Rebels. is perfect voor jou als…

 • Je nog maar je eerste stappen in de content marketing wereld zet en geen tijd of energie wil verspillen aan slecht advies, technieken die niet werken of dingen waar je je niet comfortabel bij voelt.

 • Je al een tijdje actief bent op sociale media of timmert aan je blog, maar niet de verhoopte resultaten ziet van je verwoede inspanningen.

 • Je wéét dat je kwaliteit levert en dat je het verschil kan maken voor je klanten. En je bent het beu om het te moeten afleggen tegen de concurrentie die nu eenmaal meer aanwezig en zichtbaar is online.

 • Je bereid bent om een paar uur per week te investeren in het uitbouwen van je content imperium, zolang je maar weet dat je je energie steekt in de JUISTE dingen. Zolang je maar weet dat je een strategie hebt die ergens toe leidt.

 • Je investeert NU AL een paar uur (of meer) per week aan je marketing, maar doordat er geen doordachte strategie achter zit die alles bij elkaar houdt, geraak je alleen ontmoedigd en denk je elke keer bij jezelf “waarom doe ik nog moeite?”.

 • Je belang hecht aan wat NU werkt. En aan wat werkt voor jouw klanten hier in België of Nederland en niet aan alle “one size fits all” blauwdrukken en funnels uit de States.

 • Je wéét dat het belangrijk is om consistent content te creëren en dat het de sleutel is om je business te doen groeien. Alleen vind je er niet de tijd, energie en motivatie voor.

 • Je nood hebt aan accountability, een schop onder je kont en een enthousiaste groep ondernemers die ook voluit voor impact gaan.

 
 

Ben je ‘ja’ aan het knikken?
Schrijf je dan nu in!

 

CONTENT REBELS. MASTERMIND.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

 • Live Content Bootcamp (mini-retreat)

 • Persoonlijke feedback op al jouw content gecreëerd tijdens het programma*

 • Kleine groep met max. 9 rebellen

Investering: 997 EUR + 997 EUR = 1994 EUR excl. BTW

Met KMO-portefeuille: 997 EUR + 598,2 EUR = 1595,2 EUR excl. BTW

CONTENT REBELS.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

Investering: 997 EUR excl. BTW

Pssst: dit is een eenmalige lanceringsprijs.
Vrij vertaald: goedkoper dan dit wordt het nooit meer, jongens en meisjes!

 
Ampersand banner paars.png