Cart 0
 

Trek consistent klanten aan met een bewezen content marketing systeem op jouw maat

zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt
aan “ik-doe-maar-wat-marketing”


(en zonder dat je je in een voorgekauwd keurslijf moet wringen of dat het een fulltime job wordt)

 
 
Ampersandandcopy_Anouck-18.jpg

Als jij een ondernemer, een coach of creatieveling bent die op zoek is naar een manier om meer impact te creëren - en als je dus meer van jouw ideale klanten wil bereiken - dan wéét je al dat het van levensbelang is om consistent steengoede content de wereld in te sturen.

Dus ik zal je mijn content marketing donderpreek besparen.

Onnodig om te herhalen dat content marketing anno 2019 dé manier is om jezelf zichtbaar te maken online.

Of dat de traditionele, pushy marketingtactieken en dirty tricks al lang hun houdbaarheidsdatum overschreden hebben (serieus, daar zit niemand nog op te wachten!).

 
 

 Maar dit wist je misschien nog niet…

✔️ CONTENT VERKOOPT

Met strategische content word je niet alleen meer zichtbaar online, je verkoopt ook meer (en, laat ons eerlijk zijn, als je impact wil maken, dan heb je nu eenmaal betalende klanten nodig).

✔️ CONTENT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Content marketing levert niet alleen tot 6x meer klanten op dan traditionele marketing, het is ook significant goedkoper (en dat is goed nieuws voor de solo-ondernemer die niet over de marketingbudgetten van de Big Boys beschikt).✔️ CONTENT HOEFT GEEN FULLTIME JOB TE ZIJN

Zolang je maar een goede strategie hebt (méér impact met minder moeite), een plan én een systeem om het op een efficiënte manier aan te pakken, hoef je niet constant overal aanwezig zijn of om ter hardst roepen (ver-moei-end!).✔️ JE KAN GEWOON JEZELF ZIJN IN JE CONTENT

Nee, je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent of je in allerhande oncomfortabele bochten te wringen. Geen Amerikaanse toestanden, voorgekauwde funnels of de-goed-nieuws-show. Gewoon radicaal jezelf zijn.

 
Ampersand banner wit.png
 

De redenen om te investeren in content marketing mogen dan misschien duidelijk zijn (du-uh), de manier waarop je het concreet moet aanpakken is dat allesbehalve.

Steengoede content de wereld insturen? HELL YES!
Maar waar? En hoe? En wat? Waar begin je in ‘s hemelsnaam?

 

Je hebt al wel een en ander ondernomen.

Je post regelmatig op je Facebookpagina, je hebt een blog opgezet (ook al is het daar sindsdien eerder stil). Je hebt misschien al een weggever of freebie gemaakt, maar je doet er eigenlijk niks mee.

Je experimenteerde met Instastories - allemaal heel leuk en sympathiek, maar wat levert het op? Je probeert bij te blijven met de trends, volgt een paar Grote Namen en online businesscoaches, maar die lijken elkaar allemaal tegen te spreken (of erger: ze geven onbetrouwbare of misleidende informatie).

Het kost je allemaal veel moeite, tijd en energie.

En waarvoor eigenlijk? Want converteren doet die content van je niet.

Je vraagt je af hoe al die andere ondernemers dat doen, die hun marketingbroodje blijkbaar wél gebakken krijgen.


Dit is waarom de meeste solo-ondernemers compleet gefrustreerd raken door hun marketing inspanningen.

Ze raken verlamd door de schijnbaar oneindige waaier aan mogelijkheden of het gebrek aan duidelijkheid over wat hun volgende stap is.

De meesten voelen zich constant verscheurd tussen werken aan hun business en werken in hun business en ze krijgen de marketingpuzzel zo moeilijk gelegd dat ze er dan maar voor kiezen om zich volledig te focussen op het werk IN hun business. Klantenwerk dus.


Maar daardoor komen ze onvermijdelijk in een patstelling terecht.

Want als je enkel klantenwerk verricht terwijl je je marketing verwaarloost, dan houdt die stroom met klanten vroeg of laat op. En als je die hele tijd niet aan je marketing hebt gewerkt, dan begin je weer van nul. Elke. Keer. Opnieuw.

Het is het klassieke, cyclische fenomeen van de solo-ondernemer: feast or famine. Je hebt ofwel te veel werk om het te kunnen bolwerken ofwel valt het volledig stil.

Eigenlijk kan je je niet veroorloven om tijd te verliezen aan marketing die geen resultaten oplevert. Waar je geen return on investment van ziet. En de pijnlijke waarheid is dat de meeste ondernemers geen goede resultaten halen met hun content. Of toch niet in verhouding met de moeite die ze erin steken.

En dat is goed nieuws voor jou.

Want zelfs al heb je tot nu toe nog niet veel resultaat gezien van je inspanningen, je hebt nog steeds een gouden opportuniteit om je content-marketing-huishouden op orde te zetten en boven je concurrentie uit te torenen.

Als je hun fouten weet te vermijden tenminste.

 
 

De 3 redenen waarom je geen resultaten haalt met je content

(en wat je daaraan kan doen)

1. JE HEBT GEEN STRATEGIE

Het maakt niet uit hoe vaak je op Facebook post of hoe lang en sappig je blogposts zijn: als er geen strategie achter zit, dan ben je je kostbare tijd aan het verspillen.

Duidelijk weten welke taak je content meekrijgt, waar dat moet toe leiden en hoe je dat gaat doen is essentieel om resultaten te halen met je content. Het goede nieuws is: zo’n strategie uittekenen kan iedereen. Het is alleen een kwestie van even tijd te maken en de bouwstenen uit te tekenen.

2. JE DENKT DAT JE JE ANDERS MOET VOORDOEN DAN JE BENT

En daardoor “klikt” je content niet met je ideale klanten.

Want terwijl jij denkt dat je je ultra professioneel (lees: saai, droog en zakelijk) moet voordoen, zit jouw ideale klant net te wachten op de echte jij. De onversneden, ongecensureerde versie van wie jij bent. Hij of zij wil geraakt worden, in dialoog gaan met jou, meer weten over jou.

Je hoeft je dus écht niet anders voor te doen dan je bent. Integendeel: radicaal jezelf zijn loont.

3. JE DENKT DAT JE ONVOLDOENDE TIJD/BUDGET/TEAMLEDEN/… HEBT

Als je niet weet wat je volgende stap is, dan verlies je natuurlijk heel veel tijd.

Idem als je elke week iets anders uitprobeert omdat je niet weet wat er werkt. En time is money, zeker voor een solo-ondernemer als jij.

Waar het je aan ontbreekt is geen tijd of geld of een team, maar aan een haalbaar plan en een efficiënt systeem om dat plan ook effectief uit te voeren.

 
Ampersand banner wit.png
kristina-flour-185592-unsplash.jpg

 Psssssst !

Sta me toe om je even een dirty little secret toe te fluisteren.

Ook al zijn er vandaag de dag schijnbaar amper nog drempels om aan de slag te gaan met content marketing (iedereen met een internetverbinding kan het, toch?) …

… de obstakels om een content marketing strategie effectief te implementeren en er succes mee te oogsten blijven torenhoog.

Enkel als je een waterdichte strategie hebt, een plan om die strategie te implementeren en een systeem om dit keer op keer te doen zodat je consistent klanten aantrekt, heb je de juiste sleutels in handen. Bye bye, concurrentie!

 

Ampersand stelt voor…

Middel 12@2x.png

Het complete content marketing programma waarmee je niet alleen leert hoe je met strategische content consistent ideale klanten aantrekt, maar het ook doét, onder begeleiding van een expert

Ik heb alle kennis en ervaring met content marketing die ik de voorbije jaren opgedaan heb in talloze campagnes en succesvolle lanceringen voor grote én kleine ondernemingen in binnen- en buitenland voor jou gebundeld in een omvattend, stap-voor-stap actieprogramma.

Content Rebels. is niet zo zeer een online cursus maar wel een online programma, gericht op ACTIE en samen DOEN.

Ja, je krijgt inzicht in hoe een succesvolle content marketing campagne werkt, maar je krijgt ook in detail uitgelegd hoe je het zelf onmiddellijk kan uitvoeren in jouw eigen business.

Het resultaat? Ongelofelijk waardevolle content, een echte asset in jouw business waar je nog heel lang de vruchten van gaat plukken.

Content Rebels. is het eerste en enige online content marketing programma dat…

GERICHT IS OP IMPLEMENTATIE

Actie is my middle name. Ja, je hebt inzicht nodig in de belangrijkste principes van content marketing. Maar wat ben je met een hoop theorie als die dode letter blijft? Of als je niet weet hoe je die theorie kan toepassen in jouw onderneming? Je bent een ondernemer, een doen-er, en het is maar door actie te nemen dat je resultaat kan boeken.

GEBASEERD IS OP WAT ECHT WERKT

Ik leer je alleen die dingen die ik zelf veelvuldig heb uitgetest en geprobeerd, in mijn eigen campagnes en voor klanten, zodat jij kan meeprofiteren van mijn expertise en ervaring en niet langer een seconde tijd verspilt aan wat niet werkt.

OP MAAT VAN BELGISCHE EN NEDERLANDSE SOLO-ONDERNEMERS GEMAAKT IS

Als solo-ondernemer, coach of creatieveling heb je vooral iets nodig wat jij zelf kan implementeren, zonder grote budgetten of teams. Het systeem van Content Rebels. is helemaal op jouw maat gemaakt.

En met alle respect voor de Grote Namen aan de overkant van de plas, maar sommige technieken zijn nu eenmaal specifiek voor de Amerikaanse markt en vallen in de Lage Landen niet altijd in vruchtbare bodem. In Content Rebels. leer je enkel wat relevant is als je klanten zich aan deze kant van de oceaan bevinden.

 

Momenteel zijn de deuren van Content Rebels gesloten.

 

Ze gaan maar een paar keer per jaar open, zodat elke Rebel de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding kan krijgen.

Wil je graag horen wanneer je opnieuw kan aansluiten bij ons Rebellenleger?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je hoort het als eerste!

 
 

Mis. Het. Niet!

Hoor als eerste als Content Rebels opnieuw open gaat.

     

    Powered By ConvertKit