Cart 0
 

Maak winstgevende content en trek consistent fans, volgers en klanten aan met een compleet content marketing systeem op jouw maat

zodat je niet langer tijd, energie en geld verspilt
aan “ik-doe-maar-wat-marketing”


(en zonder dat het een fulltime job wordt of dat je een technologisch wonder moet zijn)

 

 
Ampersandandcopy_Anouck-18.jpg

Als jij een ondernemer, een coach of creatieveling bent die op zoek is naar een manier om meer impact te creëren - en als je dus meer van jouw ideale klanten wil bereiken - dan wéét je al dat het van levensbelang is om consistent steengoede content de wereld in te sturen.

Dus ik zal je mijn content marketing donderpreek besparen.

Onnodig om te herhalen dat content marketing anno 2019 dé manier is om jezelf zichtbaar te maken online.

Of dat de traditionele, pushy marketingtactieken en dirty tricks al lang hun houdbaarheidsdatum overschreden hebben (serieus, daar zit niemand nog op te wachten!).

 
 

 Maar dit wist je misschien nog niet…

 

✔️ CONTENT VERKOOPT

Met strategische content word je niet alleen meer zichtbaar online, je verkoopt ook meer (en, laat ons eerlijk zijn, als je impact wil maken, dan heb je nu eenmaal betalende klanten nodig).


✔️ CONTENT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Content marketing levert niet alleen tot 6x meer klanten op dan traditionele marketing, het is ook significant goedkoper (en dat is goed nieuws voor de solo-ondernemer die niet over de marketingbudgetten van de Big Boys beschikt).✔️ CONTENT HOEFT GEEN FULLTIME JOB TE ZIJN

Zolang je maar een goede strategie hebt (méér impact met minder moeite), een plan én een systeem om het op een efficiënte manier aan te pakken, hoef je niet constant overal aanwezig zijn of om ter hardst roepen (ver-moei-end!).✔️ JE KAN GEWOON JEZELF ZIJN IN JE CONTENT

Nee, je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent of je in allerhande oncomfortabele bochten te wringen. Geen Amerikaanse toestanden, voorgekauwde funnels of de-goed-nieuws-show. Gewoon radicaal jezelf zijn.

 
Ampersand banner wit.png
 

De redenen om te investeren in content marketing mogen dan misschien duidelijk zijn (du-uh), de manier waarop je het concreet moet aanpakken is dat allesbehalve.

Steengoede content de wereld insturen? HELL YES!
Maar waar? En hoe? En wat? Waar begin je in ‘s hemelsnaam?

 

Je hebt al wel een en ander ondernomen.

Je post regelmatig op je Facebookpagina, je hebt een blog opgezet (ook al is het daar sindsdien eerder stil). Je hebt misschien al een weggever of freebie gemaakt, maar je doet er eigenlijk niks mee.

Je experimenteerde met Instastories - allemaal heel leuk en sympathiek, maar wat levert het op? Je probeert bij te blijven met de trends, volgt een paar Grote Namen en online businesscoaches, maar die lijken elkaar allemaal tegen te spreken (of erger: ze geven onbetrouwbare of misleidende informatie).

Het kost je allemaal veel moeite, tijd en energie. Het lijkt ook nooit op te houden: je blijft meehollen in de rat race van steeds meer content.

En waarvoor eigenlijk? Want van volgers klanten maken doet die content van je niet.

Je vraagt je af hoe al die andere ondernemers dat doen, die hun marketingbroodje blijkbaar wél gebakken krijgen.


Dit is waarom de meeste solo-ondernemers compleet gefrustreerd raken door hun marketing inspanningen.

Ze raken verlamd door de schijnbaar oneindige waaier aan mogelijkheden of het gebrek aan duidelijkheid over wat hun volgende stap is.

De meesten voelen zich constant verscheurd tussen werken aan hun business en werken in hun business en ze krijgen de marketingpuzzel zo moeilijk gelegd dat ze er dan maar voor kiezen om zich volledig te focussen op het werk IN hun business. Klantenwerk dus.


Maar daardoor komen ze onvermijdelijk in een patstelling terecht.

Want als je enkel klantenwerk verricht terwijl je je marketing verwaarloost, dan houdt die stroom met klanten vroeg of laat op. En als je die hele tijd niet aan je marketing hebt gewerkt, dan begin je weer van nul. Elke. Keer. Opnieuw.

Het is het klassieke, cyclische fenomeen van de solo-ondernemer: feast or famine. Je hebt ofwel te veel werk om het te kunnen bolwerken ofwel valt het volledig stil.

Eigenlijk kan je je niet veroorloven om tijd te verliezen aan marketing die geen resultaten oplevert. Waar je geen return on investment van ziet. En de pijnlijke waarheid is dat de meeste ondernemers geen goede resultaten halen met hun content. Of toch niet in verhouding met de moeite die ze erin steken.

En dat is goed nieuws voor jou.

Want zelfs al heb je tot nu toe nog niet veel resultaat gezien van je inspanningen, je hebt nog steeds een gouden opportuniteit om je content-marketing-huishouden op orde te zetten en boven je concurrentie uit te torenen.

Als je hun fouten weet te vermijden tenminste.

 
 

De 3 redenen waarom je geen resultaten haalt met je content

(en wat je daaraan kan doen)

1. JE HEBT GEEN STRATEGIE

Het maakt niet uit hoe vaak je op Facebook post of hoe lang en sappig je blogposts zijn: als er geen strategie achter zit, dan ben je je kostbare tijd aan het verspillen.

Duidelijk weten welke taak je content meekrijgt, waar dat moet toe leiden en hoe je dat gaat doen is essentieel om resultaten te halen met je content. Het goede nieuws is: zo’n strategie uittekenen kan iedereen. Het is alleen een kwestie van even tijd te maken en de bouwstenen uit te tekenen.

2. JE DENKT DAT JE JE ANDERS MOET VOORDOEN DAN JE BENT

En daardoor “klikt” je content niet met je ideale klanten.

Want terwijl jij denkt dat je je ultra professioneel (lees: saai, droog en zakelijk) moet voordoen, zit jouw ideale klant net te wachten op de echte jij. De onversneden, ongecensureerde versie van wie jij bent. Hij of zij wil geraakt worden, in dialoog gaan met jou, meer weten over jou.

Je hoeft je dus écht niet anders voor te doen dan je bent. Integendeel: radicaal jezelf zijn loont.

3. JE DENKT DAT JE CONSTANT NIEUWE CONTENT MOET MAKEN

En daardoor raak je binnen de kortste keren overweldigd door all.the.things.
Het gaat niet om steeds méér nieuwe content maken, het gaat om je bestaande content slimmer inzetten. En weten welke stappen je precies moet zetten.

Als je niet weet wat je volgende stap is, dan verlies je natuurlijk heel veel tijd.

Idem als je elke week iets anders uitprobeert omdat je niet weet wat er werkt. En time is money, zeker voor een solo-ondernemer als jij.

Waar het je aan ontbreekt is geen tijd of geld of een team, maar aan een haalbaar plan en een efficiënt systeem om dat plan ook effectief uit te voeren.

 
Ampersand banner wit.png
kristina-flour-185592-unsplash.jpg

Psssssst !

Sta me toe om je even een dirty little secret toe te fluisteren.

Ook al zijn er vandaag de dag schijnbaar amper nog drempels om aan de slag te gaan met content marketing (iedereen met een internetverbinding kan het, toch?) …

… de obstakels om een content marketing strategie effectief te implementeren en er succes mee te oogsten blijven torenhoog.

Enkel als je een waterdichte strategie hebt, een plan om die strategie te implementeren en een systeem om dit keer op keer te doen zodat je consistent klanten aantrekt zonder dat je er 24/7 mee bezig moet zijn, heb je de juiste sleutels in handen. Bye bye, concurrentie!

En dat systeem? Dat zou ik je dolgraag bijbrengen! Pretty please?

 

Ampersand stelt voor…

 
 
Middel 12@2x.png
 

Het complete content marketing programma waarmee je niet alleen leert hoe je met strategische content consistent je ideale klanten aantrekt, maar het ook doét, onder begeleiding van een expert.

 

Ik heb alle kennis en ervaring met content marketing die ik de voorbije jaren opgedaan heb in talloze campagnes en succesvolle lanceringen voor grote én kleine ondernemingen in binnen- en buitenland voor jou gebundeld in een omvattend, stap-voor-stap actieprogramma.

Content Rebels. is niet zo zeer een online cursus maar wel een online programma, gericht op ACTIE en samen DOEN.

Ja, je krijgt inzicht in hoe een succesvolle content marketing campagne werkt, maar je krijgt ook in detail uitgelegd hoe je het zelf onmiddellijk kan uitvoeren in jouw eigen business. En ik zit je persoonlijk achter de veren zodat je niet alleen leert maar ook doét.

Het resultaat? Ongelofelijk waardevolle content, een echte asset in jouw business waar je nog heel lang de vruchten van gaat plukken. En een systeem dat voor jou werkt en blijft werken.

mockup teachable.png
 

Content Rebels. is hét online content marketing programma dat…

GERICHT IS OP IMPLEMENTATIE

Actie is my middle name. Ja, je hebt inzicht nodig in de belangrijkste principes van content marketing. Maar wat ben je met een hoop theorie als die dode letter blijft? Of als je niet weet hoe je die theorie kan toepassen in jouw onderneming? Je bent een ondernemer, een doen-er, en het is maar door actie te nemen dat je resultaat kan boeken.

GEBASEERD IS OP WAT ECHT WERKT

Ik leer je alleen die dingen die ik zelf veelvuldig heb uitgetest en geprobeerd, in mijn eigen campagnes en voor klanten, zodat jij kan meeprofiteren van mijn expertise en ervaring en niet langer een seconde tijd verspilt aan wat niet werkt.

OP MAAT VAN BELGISCHE EN NEDERLANDSE SOLO-ONDERNEMERS GEMAAKT IS

Als solo-ondernemer, coach of creatieveling heb je vooral iets nodig wat jij zelf kan implementeren, zonder grote budgetten of teams. Het systeem van Content Rebels. is helemaal op jouw maat gemaakt.

En met alle respect voor de Grote Namen aan de overkant van de plas, maar sommige technieken zijn nu eenmaal specifiek voor de Amerikaanse markt en vallen in de Lage Landen niet altijd in vruchtbare bodem. In Content Rebels leer je enkel wat relevant is als je klanten zich aan deze kant van de oceaan bevinden.

JE NIET AAN JE LOT OVER LAAT

Bij veel online programma’s stopt de support nadat je je creditcard bovengehaald hebt. Content Rebels is een online programma mét begeleiding. Ik neem mijn rol als coach bijzonder ernstig: 12 weken lang sta ik te supporteren voor je en bevind ik me, samen met jou, in de loopgraven. Dankzij live Q&A’s, een hechte community, dagen waarop we samen aan de slag gaan,… sta je er niet langer alleen voor.

Je hebt directe toegang tot mij en deel graag àlles wat ik weet over content marketing met jou. En ik speel graag in op jouw specifieke noden: zo worden er in de loop van het programma op vraag nog extra trainings toegevoegd. Your wish is my command!

 
 
 
foto_annekedejoode_770.jpg

The Big Picture

“Ik denk dat ik al veel wist van wat er nodig was, maar dat waren allemaal losse zaken. Jouw programma heeft het me een completer beeld gegeven en ook meer een stappenplan of plan van aanpak hoe je dat nou doet. En welke tools je kunt inzetten om het jezelf makkelijker te maken.”

- Anneke de Joode, Surplace Fietscoaching

 
 

Ampersand stelt voor…

 
 
Middel 12@2x.png
 

Het complete content marketing programma waarmee je niet alleen leert hoe je met strategische content consistent je ideale klanten aantrekt, maar het ook doét, onder begeleiding van een expert.

 
mockup teachable.png
 
 
 

 
 

OP HET PROGRAMMA


✊ MODULE 1 - CONTENT MINDSET - WAAR VECHT JIJ VOOR?

Een Content Rebel. worden begint tussen je oren.

Je leert waarom content marketing zo belangrijk is en welke plaats content kan innemen in jouw business. We ruimen alle mentale roadblocks en obstakels uit de weg rond zichtbaarheid en zorgen ervoor dat jij klaar bent om jouw boodschap luid en duidelijk de wereld in te sturen.

Highlights:

 • Je krijgt inzicht in hoe het content marketing mechanisme werkt en waarom het zo belangrijk is om in content te investeren.

 • Je krijgt helderheid over je missie en weet hoe je dit duidelijk kan formuleren zodat je impact kan maken bij je doelgroep.

 • Je balt je unieke boodschap samen in je eigenste manifesto.


📝 MODULE 2 - CONTENT STRATEGIE - MAAK JE STRATEGISCH PLAN

In Module 2 maken we voor eens en voor altijd komaf met het “ik doe maar wat”-syndroom. Gedaan met de spaghetti-against-the-wall tactiek. Hier leggen we de fundamentele bouwstenen voor een content strategie waarmee je resultaten haalt en doelen crusht. Je strategie zorgt ervoor dat je kunt focussen op wat werkt en al de rest overboord kan gooien.

Highlights:

 • Je bouwt stap voor stap een content strategie: dé basis voor de succesvolle marketing van jouw zaak.

 • Je krijgt duidelijk in het vizier waar je naar toe wil met je content.

 • Jouw doelgroep is duidelijk afgebakend en kent geen geheimen meer voor je.

 • Je ontwikkelt jouw ultra-focus en je hoogstpersoonlijke secret sauce.

 • Je kiest strategisch de kanalen waarop je met je achterban gaat communiceren.


📣 MODULE 3 - CONTENT CREATIE - SCHRIJF JE PROPAGANDA

Allemaal goed en wel, die strategie, maar hoe mààk ik nu die content waarmee ik harten ga veroveren? Dat is precies wat we in module 3 gaan aanpakken.

Highlights:

 • Je ontdekt wat de kenmerken zijn van content die doel treft.

 • Je weet perfect welke topics je moet aansnijden om je achterban te beroeren.

 • Je leert ook welk type je strategisch best kiest om het optimale content-rendement te halen.

 • Je stelt een content kalender samen zodat je nooit meer tijd verliest met het bedenken wat je nu weer eens gaat schrijven…

 • Je neemt een deep dive in copywriting en leert hoe je geweldige content zoals blogposts schrijft.

 • Je hebt de principes van SEO in de vingers.


👟 MODULE 4 - CONTENT PROMOTIE - DE STRAAT OP!

Een Content Rebel. weet dat steengoede content creëren alleen niet voldoende is om online onweerstaanbaar te worden. Die content moet zich verspreiden als een lopend vuurtje om zoveel mogelijk harten te kunnen beroeren en om impact te maken op grote schaal.

Highlights:

 • Je ontdekt de nummer één techniek van succesvolle content marketeers om consistent je achterban te bereiken.

 • Je leert waarom het niet zinvol is om al je tijd en energie te verspillen aan sociale media (en hoe je dan wel zinvol aan de slag kan met die kanalen).

 • E-mail marketing en list-building kennen geen geheimen meer voor je.

 • Je ontdekt allerlei interessante alternatieve manieren om je content bij je achterban te krijgen.


💣 MODULE 5 - CONTENT SYSTEMEN - GUERILLA TIME

In deze ultieme Module reik ik je concrete tools, workflows en systemen aan om méér impact te creëren met je content met minder moeite. De keywords? Productiviteit, automatisering en efficiëntie!      

Highlights:

 • Je krijgt inzage in mijn eigen content hacks, workflows, tools en systemen waarmee je ontzettend veel tijd gaat besparen (en zonder dat je een technisch genie hoeft te zijn).

 • Je leert hoe je delen van je content marketing op automatische piloot kan zetten, zodat je niet continu achter je content marketing machine moet aanhollen.

 • Ik toon je hoe je met een portie Rebelse productiviteit ervoor zorgt dat je marketing geen bodemloos vat wordt waar je maar blijft energie en tijd in pompen.

 

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES…

Omdat ik wil dat je ook effectief aan de slag gaat met het programma, voorzie ik naast de vijf Modules ook deze actiegerichte bonussen:

 • 🎁 Toegang tot het Rebellen Arsenaal: mijn eigen toolkit vol met hulpbronnen, apps, tools, tech tutorials,…

 • 🎁 Toegang tot het Rebellen Hoofdkwartier: een gesloten FB groep waar je niet alleen mijn support maar ook die van de andere Content Rebels geniet

 • 🎁 Tactische Briefings: live Q&A sessies waarin je al je vragen kan stellen aan mij

 • 🎁 Deelname aan de Virtuele Content Bootcampdagen waar we effectief samen tijd opzijzetten om content te creëren, elk vanuit ons eigen HQ (via video call)

 • 🎁 Persoonlijke feedback op op alle content die je creëert gedurende de loop van het programma


NOG MEER BEGELEIDING EN ACCOUNTABILITY NODIG?

Dan is er voor jou de Content Rebels. Mastermind:

•Deelname aan de Live Content Bootcamp: een mini-retreat (2 dagen) waar we samenkomen op een unieke locatie en twee keer een hele dag focussen op implementatie en alle obstakels die je nog vindt op je pad samen uit de weg ruimen

•Extra opvolging, feedback en accountability in een kleine groep (ik zit persoonlijk achter je veren!).

•Exclusief toegankelijk voor max. 9 rebellen

 
 
 
27867553_1968763550118134_457245374667228649_n.jpg

Uitleg in mensentaal

“De video-lessen kan je beluisteren en herbeluisteren, maar ze waren altijd meteen héél duidelijk (en in mensentaal). Ook de Tactische Briefings zaten bomvol super relevante en concrete feedback, gewéldig!

Ohja, en dat Rebellenarsenaal = goud waard!”

- Riet Van Rompaey, Happy Werkende Mama

 
 

Dit is wat je krijgt als je je vandaag inschrijft  

 

CONTENT REBELS. MASTERMIND.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

 • Persoonlijke feedback op al jouw content gecreëerd tijdens het programma

 • Live Content Bootcamp (mini-retreat) van 2x1 dag

 • Extra opvolging, feedback en accountability in kleine groep

 • Exclusief voor max. 9 rebellen

Investering: 1997 EUR excl. BTW

Met KMO-portefeuille: 1198,20 EUR excl. BTW

CONTENT REBELS.

 • omvattend content marketing programma

 • online platform met 5 modules

 • 21 videolessen

 • werkboek, templates, case studies, checklists

 • Rebellen Arsenaal (toolkit)

 • Rebellen Hoofdkwartier (FB groep)

 • Tactische Briefings (live Q&A’s)

 • Virtuele Content Bootcampdagen

 • Persoonlijke feedback op al jouw content gecreëerd tijdens het programma

Investering: 997 EUR excl. BTW

Met KMO-portefeuille: 598,20 EUR excl. BTW

 
 
Ampersand banner wit.png
 
Lieselot Geeregat 2.jpg
 
Ik heb eindelijk een structuur en een planning en ik heb grote stappen gezet om me aan daaraan te houden op een productieve manier. Je doet dat geweldig, Anouck! Je bent een echt planbeest met duidelijke content.
— Lieselot Geeregat, Lunalotta en Lot of Design
 
 
 
 
Ik vond je programma écht goed en inhoudelijk compleet. Sowieso vind ik de content die je deelt heel waardevol, en daardoor had ik me ook ingeschreven voor de cursus. Dus wat je ons leert werkt!
— Anneke De Joode - Surplace Fietscoaching
Anneke_2005.jpg
 
 
 
 
25488252_2037493429860474_4443702282414412149_o.jpg
 
Met Content Rebels ben ik tot belangrijke strategische inzichten gekomen. Het was voor mij heel nuttig om stil te staan bij hoe mijn zaak er nu momenteel écht voor staat én of ik ál die tijd die ik in mijn marketing steek niet wat efficiënter zou beginnen gebruiken.

Alleen al de eerste module over content mindset maakten Content Rebels voor mij een enorme verrijking. ‘Mijn Manifesto’ maakt écht zo’n verschil bij alles wat ik doe (lees: checklist, inspiratiebron, rode draad, kapstok …).
— Riet van Rompaey, Happy Werkende Mama
 
 
 
 
Voor Content Rebels zag ik door de bomen het bos niet – nu wél. Door je oefeningen kreeg ik helder wat ik nu juist in de wereld wil zetten. Ook het schema van de content strategie is een stevige basis waar ik steeds op terug kan vallen.

Je voelt ook die persoonlijke aanpak enorm en dat kon ik erg appreciëren!
— Bieke Vermeulen, bewustzijnscoach en loopbaanbegeleiding
 
Bieke Vermeulen 2.jpg
 
 
 
524729_10150810581806183_304097461_n.jpg
 
Content Rebels heeft me een duidelijke structuur en leidraad aangeleverd. Zo heb ik nu een duidelijk idee waar we voor staan en vechten, en is er een plan om dit te realiseren.
— ina d'haene, a taste affair
 
 
Ik durf mezelf nu meer te laten zien; ik voel veel minder angst en onzekerheden om mijn boodschap de wereld in te sturen.  
Ik vond de mastermind live dag ontzettend boeiend en ik heb zoveel gehad aan de manier waarop je mijn teksten nagelezen en verbeterd hebt.

Je staat ook altijd paraat voor ons!
— Griet Verhaert, Yoni Retreats en Atelier Rebelle
 
 
Schermafbeelding 2019-09-21 om 10.28.51.png