Overtuigen met woorden. 

Er was een tijd dat ik het deed gehuld in een toga en met enkele kilo's wetboeken onder de arm. Nu ik het keurslijf der wet van me heb afgeworpen, ben ik vrij als een freelance vogel om jouw verhaal vleugels te geven.

Want ik hoor je al denken: "wat kan jij voor mij betekenen?".

Content coaching

Ik leer ondernemers, dienstverleners, vrije beroepers, coaches & consultants hoe je met steengoede content bovendrijft in een zee van online middelmatigheid, clickbait & fake news. Geen gortdroge bedrijfs-blabla, maar waardevolle informatie waarmee je je doelgroep aantrekt en overtuigt. 

Contacteer me als je:

  • een strategische partner nodig hebt om je content marketing onder handen te nemen;

  • een efficiënte structuur in je marketing wil krijgen;

wil leren hoe je content maakt die je zichtbaar maakt en overtuigt: blogs, sociale media, webcopy...

De snelste manier om dat te leren is trouwens om je in te schrijven voor mijn online programma Content Rebels.

Copywriting 

Het grootste deel van mijn tijd gaat naar coaching, maar misschien kan je mij wel overtuigen om voor jouw project in mijn pen te kruipen.

Hou er wel rekening mee dat: 

  • je doorgaans 8-10 weken moet wachten vooraleer ik met je project van start kan gaan

  • ik niet jouw ideale copywriter ben als je iemand zoekt "om een paar blokjes op te vullen op je website" - we halen de beste resultaten als ik van in het begin betrokken ben als strategische partner van je bedrijf

  • ik heel veel vragen stel over je business en je doelgroep - dat is nu eenmaal nodig om copy te schrijven die converteert

 

Veelgestelde vragen en leuke weetjes

Ik kan je hulp goed gebruiken. Hoe werken we het best samen?

Ben je solo-ondernemer of zaakvoerder van een kleine zaak? Schrijf je dan als de bliksem in voor mijn online programma Content Rebels. Daarin leer je van A tot Z hoe je je met knaller content katapulteert in jouw markt.

Heb je gericht copy of content nodig voor je site of blog? Huur mijn brein voor een dag.

KMO? Advocatenkantoor? Organisatie? Vraag een offerte op maat aan voor in-company content coaching of voor je copywriting project.

Voor advocaten organiseer ik trouwens specifieke workshops onder de verhelderende noemer Workshops for Lawyers.

Hoe komt het dat een advocaat opeens copywriter en content coach wordt?

Heb je een paar uur? Breng vooral een goede fles Argentijns rood mee, daarmee kan je me al-tijd bekoren. Of nodig me uit als spreker

Hoe zit dat met die kmo-portefeuille?

Na een strenge audit ontving Ampersand de erkenning van geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille (over een mondvol gesproken!). Als onderneming gevestigd in het Vlaams Gewest kan je een subsidie (tot 40%) krijgen van de Vlaamse Overheid. Zet dat belastingsgeld aan het werk, jongens en meisjes!

Ik schreef de voorbije jaren honderden blogs en publiceerde een paar duizend posts op sociale media.
Hoe ik zelf mijn content-machine gesmeerd hou?

Dat lees je hier.

Wat doe je als je niet aan het schrijven/coachen bent?

Sympathiek dat je dat vraagt. Ik word doorgaans opgeëist door mijn kroost, mijn wederhelft of mijn vrienden. En als ik even uit hun (niet onaangename) greep ontsnap, dan ga ik lopen, doe ik aan yoga of neem ik een podcast op. Verplicht me ook niet te lang om thuis te blijven: ik heb een chronisch geval van wanderlust. Als ik al te lang niet meer gereisd heb, dan ontsnap ik in een boek (liefst iets lijvig en historisch).