Bij Ampersand kan je terecht voor one-on-one coaching om je content marketing naar een hoger niveau te tillen. Dat coachen is trouwens niet zomaar vrijblijvend en daar zijn we ook voor opgeleid!

 

Content coaching 

VIP-coaching-storytelling-copywriting-online-marketing.jpg

Ben je een ongeduldige starter? Een solo-ondernemer met nood aan een klankbord? Op zoek naar een sparring partner om in de diepte na te denken over de marketing en communicatie van jouw bedrijf of organisatie? Of heb je net nood aan heel praktisch advies dat je meteen kan toepassen?

Stel dan - helemaal à la carte - een one-on-one coachingsessie samen zodat we dieper kunnen ingaan op jouw concrete vragen. Alle thema's die in de workshops aan bod komen, kunnen ook in een coaching gegoten worden. Je krijgt op voorhand een uitgebreide vragenlijst, zodat we tijdens de sessie heel gericht te werk kunnen gaan. The sky is the limit!

Mogelijke topics:

  • Marketing boosten met blog en sociale media
  • Website optimaliseren
  • (Online) marketingplan opstellen
  • Communicatiestrategie ontwerpen
  • Persbericht of "about me" pagina schrijven
 
 
blog-audit.jpg

Blog of website audit & consult

Werkt je blog of je website voor je? Werf je er effectief klanten mee? Of zit je site daar maar wat virtueel stof te verzamelen?

Ampersand analyseert je blog of website en stelt onverbiddelijke diagnoses over digitale ziektes zoals gebruikersonvriendelijkheid en gebrekkige copy én reikt je ook het medicijn op maat aan.

Voor je het weet blaakt je blog of site opnieuw van gezondheid!