Huur mijn brein voor een dag 

Je online cursus succesvol lanceren? 
Jouw diensten als coach of consultant online aan de man (of vrouw) brengen? 
Je website eindelijk doen marcheren als je beste verkoopstool ooit? 

Dat kan allemaal, zolang je weet hoe je je belangrijkste wapen moet inzetten: woorden. 
Niet zomaar woorden, natuurlijk. 

Want: hoe flans je zo'n webteksten in godsnaam in elkaar? Hoe structureer je je site en je aanbod? Wat zet je precies op die sales page of in die e-mails die je stuurt naar je lijst? 

Misschien heb je 1001 ideeën maar weet je niet waar te beginnen. Of misschien voelt je hoofd verdacht leeg nadat je al je energie hebt gestoken in het creëren van dat geweldige online programma van je.

No worries. Come to mama.

Waarmee kan ik helpen?

Ik help je met copy die klinkt alsof die rechtstreeks aan jouw hersenpan ontsproten is én die helpt om je cursus of programma keurig te laten vollopen. Of die zorgt dat die website van je eindelijk warme leads en klanten oplevert. 

Concreet (her)schrijf en optimaliseer ik:

  • salespages

  • landingpages

  • sales e-mails

  • e-mail sequences (welcome sequence, nurturing sequence,...)

  • copy voor de lancering van je online cursus of programma

  • webcopy (optimaliseren van je aanbod op je website, je "over mij" pagina,...)

  • ...

 

Voor wie?

  • ambitieuze ondernemers, zelfstandigen, coaches, consultants en andere dienstverleners

  • die hun aanbod (online cursus, programma, diensten,...) online verkopen

  • en die een helpende hand nodig hebben to get their show on the road

 

'Yes! Ik wil je brein voor een dagje huren. Hoe gaat dat in z'n werk?' 

SOC_Zomer2018_BehindTheScenes_WEB-102a.jpg

JIJ VERTELT

Je vult op voorhand een uitgebreide vragenlijst in zodat ik je business al goed in beeld heb nog voor we uit de startblokken schieten. De dag die je boekt beginnen we met een video call. We bespreken heel concreet welke doelen je voor ogen hebt. 

 
SOC_Zomer2018_Anouck_Gerrit_WEB-27.jpg

IK LUISTER

Ik zet al mijn zintuigen op scherp en geef je mijn complete aandacht. Ik zuig alle info op als een spons om daarna je copy jouw unieke stem te geven. Ik zorg dat ik jou en je zaak perfect aanvoel en maak een game plan

 
rent-my-brain-copywriting.jpg

EN... ACTIE!

Jij kan na onze call rustig relaxen. Patatten schillen. Boekje lezen. Ik schakel een versnelling hoger en werk de hele dag aan het uitvoeren van wat we besproken hebben. We sluiten de dag opnieuw af met een call waarin we de resultaten overlopen. 

 

Ready to go? 

Ik heb een wachtlijst van een paar maanden, maar jij kan hier en nu een dag of een halve dag copywriting (en/of coaching) tijd met mij boeken. Elke maand hou ik een paar dagen vrij precies voor wie geen 6 maanden meer kan wachten maar zo snel mogelijk resultaten wil zien. 

 

Boek hier een volledige dag copywriting

 

Deze vragen stelden enthousiaste voorgangers voor ze toehapten

Wat als ik nog niet helemaal klaar ben om mijn boodschap scherp te stellen?

Om rake copy te kunnen schrijven, is het belangrijk dat je je doelgroep haarscherp in het vizier hebt. Dat je weet wie je concurrenten zijn en wat de magic sauce is waarmee je je van hen onderscheidt. Een plan over hoe je mensen überhaupt op je website gaat krijgen, dat is ook niet mis. 

Heb je daarbij nog een helpende hand nodig?  I got you covered. 

Ik heb bakken ervaring met het uittekenen van je ideale klant, het opzetten van funnels en het benutten van alle mogelijkheden die online marketing biedt. Boek een dag met mij en je tapt onbeperkt uit dat vaatje. 

Hoeveel krijg je gedaan op een dag? 

Hoe beter voorbereid we aan de meet verschijnen, hoe beter. Als je met veel zorg het intakeformulier invult, dan nemen we al een flinke voorsprong, want dan kan ik er veel sneller induiken. Dus het hangt voor een stuk van jou af.

Als die goede voorbereiding er is, dan krijg ik best veel klaar op een dag. Zoals bijvoorbeeld: een volledige e-mail welcome sequence, een reeks sales e-mails, een beknopte landingspagina of salespagina, een drietal pagina's op je website,... Een en ander hangt er ook vanaf of we vertrekken van bestaande copy en hoe goed die al is. 

Als je je dag wil gebruiken voor coaching, dan kan je tegen het einde van de dag een strategisch framework verwachten voor je campagne, of een uitgewerkte content kalender, een verdieping in jouw ideale klant inclusief een swipe file gebaseerd op customer research,...

Ik denk niet dat ik een volledige dag nodig heb. Kan ik ook starten met een halve dag? 

Absoluut. Boek je halve dag copywriting en/of coaching hier

Hoe verloopt de betaling? Kan ik gebruik maken van de kmo-portefeuille? 

Voor copywriting kan je geen gebruik maken van de kmo-portefeuille. Betaling gebeurt op voorhand, bij het reserveren van jouw dag.

Als er een deel coaching/opleiding aan onze dag te pas komt, dan kan je voor dat deel wel een afzonderlijke factuur krijgen die je kan betalen met de kmo-portefeuille. Dat komt neer op een korting van 40%. Dank u, Vlaamse Overheid. 

Andere vragen over deze "Rent-My-Brain" formule?

Stuur me even een berichtje via anouck@ampersandcopy.com en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. 

 

Wat klanten zeggen over het huren van mijn brein…

testimonial rent my brain.png
Schermafbeelding 2018-11-21 om 08.35.14.png
Schermafbeelding 2018-11-21 om 08.35.25.png
rent my brain testimonial 2.png