Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell. - Seth Godin

Blogs en sociale media negeren als marketingtools is ondenkbaar anno 2017. Met het lanceren van een statische website en het openen van een aantal social media accounts alleen kom je er niet. Om succes te oogsten, moet je die kanalen continu voeden, en daar wringt vaak het schoentje. Het beheer van je Facebookpagina of van de bedrijfsblog vraagt al gauw heel wat tijd en energie. Tijd en energie die je liever aan het runnen van je eigen business besteedt, en terecht. 

Bovendien is het niet altijd even evident om de verhalen in je eigen organisatie bloot te leggen. Om je bedrijfsverhaal gearticuleerd te krijgen. Om de meerwaarde van je eigen producten en diensten kristalhelder in beeld te brengen bij je doelpubliek. Komt daarbij dat bloggen een marathon is en geen sprint: het is een investering in je marketing die vruchten afwerpt op lange termijn

Je bedrijfsblog uitbesteden aan specialisten is daarom geen overbodige luxe. Terwijl jij je focust op je core business, voorzien wij de nodige content voor je bedrijfsblog en/of beheren wij je social media accounts. Op basis van de noden van jouw bedrijf leveren we content op maat. Wanneer je wil, zoveel je wil. 

Of vraag een offerte!

P.S. Toch liever zelf aan de slag met je bedrijfsblog? Wij komen bij jullie over de vloer voor coaching of voor een workshop bloggen. Vraag ernaar!