Hoe ik mezelf op de kaart zette met content en hoe ook jij dat kan

Een paar weken geleden vierde ik het tweejarig jubileum van Ampersand.

Ik kan zelf amper geloven dat het "nog maar" twee jaar geleden is dat ik mijn droom achterna ging en mijn eigen bedrijf opstartte.

 

En ik kan ook amper geloven wat er in die twee jaar allemaal gebeurd is.

Ik werkte voor de meest fantastische klanten van allerhande formaten (van de solo-ondernemers tot de Coca-Cola's van deze wereld), uit de meest uiteenlopende niches (hallo, fabrikanten van antieke jachtgeweren, SaaS-ontwikkelaars, yogi-healers en producenten van diepgevroren kruimelgehakt - het bestaat, I swear), in binnen- en buitenland.

Ik had een compleet zot idee over een content-tweedaagse en organiseerde dat samen met Gerrit, die ik eigenlijk enkel "kende" via Facebook (al een chance dat dat een toffe pΓ© bleek te zijn). Ondertussen zijn we al aan onze derde editie van Summer of Content toe.

Ik startte een tweede business op waardoor ik in mijn oude vertrouwde wereld - de advocatuur - content marketing kon gaan prediken (kan tellen als uitdaging πŸ˜‰).

Volgende maand sta ik op een podium in Warschau om te spreken over de kracht van storytelling in content.

En wie weet wat er nog allemaal staat te gebeuren.

Ik knijp me af en toe in de arm om het te kunnen geloven.

Maar van één iets ben ik zeker.

 

Niets van dat alles was mogelijk geweest zonder content.

Mijn content.

Mijn blogposts.

Mijn updates op social media.

Deze eigenste e-mails die jij in je inbox krijgt.

Vorige maand nog haalde ik een gigantische opdracht binnen voor een multinational met één enkele - zeer weloverwogen - blogpost. BAM.

Dat is de kracht van strategische content. Het soort content waarmee je je expert-status opbouwt, ondersteunt en zichtbaar maakt bij je doelgroep.

 

Wil je ook méér halen uit je content?

Dan heb je meer nodig dan wat losse flodders. Een random Facebookpost hier en een blogpostje daar volstaan niet om je als dΓ© expert in de markt te positioneren.

Dan heb je nood aan een weldoordachte contentstrategie. En navenante content.

Ik hielp al tientallen ondernemers aan een contentstrategie waarmee ze hun autoriteit zichtbaar maakten. En jij kan nu ook op mijn content-hersencellen beroep doen.

Boek gewoon een dagje in mijn kalender en we maken er samen werk van >>

Gewoon doen!


P.S. Deze blogpost verscheen eerst als e-mail. Ook regelmatig waardevolle updates, content en copy tips & tricks in je inbox? Schrijf je dan in om de mails te ontvangen

Previous
Previous

Schrijf betere teksten met deze (verrassende) boeken πŸŒžπŸ“š

Next
Next

Maak jij deze 5 cruciale fouten op je "over mij" pagina?