Delen is vermenigvuldigen

workshops-copywriting-bloggen

Het klinkt wel als een Bijbelse spreuk. Iets met vissen en broden. Brood delen, heengaan en vermenigvuldigen. En dat alles in vrede! You can take the girl out of Hemelsdaele but you can't take Hemelsdaele out of the girl. Of zoiets. Als  wiskundig genie zal ik wellicht nooit de geschiedenis ingaan...

Waar wil ik in godsnaam heen met mijn epistel? Ampersand begon als een klassiek copywritingbedrijf. Maar dat is het eigenlijk nooit echt helemaal geweest. Zie je, het werk van een copywriter begint doorgaans bij de briefing van de klant en houdt op bij het afleveren van de teksten. Factuurtje sturen en klaar. 

Maar voor mij was het daar nooit "klaar". Ik wilde meer weten over mijn klanten. Hun bedrijf, hun medewerkers. Het verhaal van de mensen achter de onderneming. Ik wou weten hoe ze mijn teksten zouden inzetten. Hoe ze hun content marketing verder zouden aanpakken. Welke verhaallijnen nog als kloppende goudaders onder de productievloer verborgen lagen. Met welke problemen ze nog worstelden. En voor ik het wist, begon ik te luisteren. Tips te geven, te adviseren, te coachen. Het was sterker dan mezelf.

Dat was eigenlijk niet helemaal de bedoeling. Maar laat deze vrijbuiter nu net heel veel plezier beleven aan het buiten de lijntjes kleuren. En wat meer is: mijn klanten deden dat ook...

 

Workshops & coaching

Zo leerde ik een gedreven team advocaten van één van de grootste Belgische advocatenkantoren het klappen van de blogzweep. Bracht ik communicatieprofessionals uit de reissector één en ander bij over sociale media en SEO. Toonde ik solo-ondernemers hoe ze storytelling konden inzetten in hun bedrijf. 

De stap naar het organiseren van workshops en gerichte coaching was gezet nog voor ik er zelf erg in had.

Coaching is het uitlokken en ondersteunen van leren. In het geval van Ampersand het leren overtuigend communiceren. Of dat nu gebeurt tijdens een workshop copywriting of tijdens een blogconsult. Tijdens een one-on-one coachingsessie waarin we jouw ondernemersverhaal naar de oppervlakte halen of waarin we een contentmarketingplan opstellen.

En dus: kennis en kunde delen is diezelfde kennis en kunde vermenigvuldigen. Kan jij nog volgen?

Op de hoogte gehouden worden van ons aanbod? Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief!